Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

A hétvégén zajlott Győrben a XV. Győri 24 órás vetélkedő. Győr 2021-ben várossá válásának 750. évfordulóját ünnepli, ehhez kapcsolódtak a verseny feladatai is. Nemcsak történelmet kutattak a játék során, hanem a jövőt, a következő 750 évet is tervezhették a diákok, miként is képzelik el Győr városát a jövőben. Játékos, kreatív feladatokon keresztül értékes tapasztalatokkal gazdagodhattak diákjaink. A járványhelyzet nem könnyítette meg a szervezők dolgát, egyfajta hibrid megoldást választottak. Vagy online a bázisról, vagy külső helyszíneken kellett a versenyzőknek teljesíteni a feladatokat.

Iskolánk tanulói sokadik éve vesznek részt a küzdelemben, mindig eredményesen teljesítve. Nem volt ez másként idén sem, hiszen csapatunk az előkelő III. helyezést érte el a versenyen.

Gratulálunk diákjainknak kitartásukért, kreativitásukért!

Csapattagok: Rom Boldizsár, Klement Ádám Csaba, Sóki Rebeka Viktória, Győri Luca, Győri Zoé, Bódis Elena Bereniké, Kis Fanni, Kállai Martin Dávid, Menczel Ádám, Lőrincz Bálint, Turi Dorka, Bodó Brigitta, Németh Noémi, Imre Laura, Klujber Diána, Máté Krisztina, Horváth Bettina, Koós Armand Horváth Marcell, László Hanna , Lakics Barnabás, Nagy Lilla, Pillér Virág Panna, Kolonits Zalán, Szigeti Dominika, Felhalmi Csenge Virág, Csonka Barbara, Nagy Barbara, Nárai Bálint, Máté Fidél Szíj Fruzsina, Szeli Júlia, Bujáki Kitti, Erdélyi Dorka, Osztronkovics Márk, Csányi Szintia, Vadász Virág

Támogató oktatók, akik segítették a diákokat a feladatok megoldásakor a 24 óra során: Bodor Tibor, Fürstenfelder Gertrúd, Horváth Csaba, Horváth Eszter, Katona Judit, Lövészné Takács Eszter, Miléder László, Nagy Orsolya, Nagyszokolyai Máté, Rácz Zsolt, Somogyi Krisztina, Szilágyi József, Vecsei Barnabás.

A technikai feltételek biztosításában segítették az előkészületekkor csapatunkat: Pertl Gergely, Ács-Kurucz László.

1