Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

Február 25-én került megrendezésre az első gasztro-kulturális rendezvényünk, a Krúdy Pódium. Az 1-5. tanítási órára szerveztünk programokat diákjainknak, melyek keretén belül iskolánk minden képzési típusát igyekeztünk megszólítani.

1646031348110 2

1-2. órában Magdics Erika kolléganő ismertette meg kilencedikes diákjainkat iskolánk névadójával, Krúdy Gyulával és az ő munkásságával. A résztvevők megtekintették a Krúdy kiállítást, majd az előadás végén tudásukat is összemérhették. A legügyesebbek könyvjutalmat kaptak.

3. órában Béres Gábor Tanár Úr tartott előadást, melynek keretein belül az általa működtetett Filmklubot mutatta be a résztvevő diákoknak. A diákokat láthatóan nagyon lekötötte az előadás, lelkesen vettek részt a filmélményeikre támaszkodó kvízjátékban is.

4. órában Bódis István kollégánk mutatta be Krúdy kedvenc ételeit Varga Botond 12.H osztályos tanuló segítségével.  Tanulóink nem csak meghallgathatták, de meg is csodálhatták a lélegzetelállító ételkompozíciókat.

5. órában irodalmi kávéházat szerveztünk, ahol diákjaink idegen nyelvű felolvasásaikkal szórakoztatták a jelenlévőket, akik az élményeken túl kis vendéglátásban is részesülhettek.

Emellett egész héten megtekinthető volt tehetséges diákjaink kiállítása az aulában,  ahol legjobb fotóikat, képregényeiket, verseiket csodálhatta meg az iskola apraja-nagyja.

Köszönöm a kollégák áldozatos munkáját és színvonalas előadásait. Diákjaink nagyon jól érezték magukat és nagy lelkesedéssel vettek részt az interaktív foglalkozásokon.

Lukács Lilla

oktató