SZC logo

Győri Szakképzési Centrum

OM kód: 203037/022 | 9024 Győr, Örkény István út 8-10.

Intézmény logo

Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2022. febr. 8.


Admin

    Afrika-hét a Krúdyban a jótékonyság jegyében

    Ismét jó ügy mellé egy állt a győri Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum, az iskola ugyanis csatlakozott a „Mindannyian Testvérek” Afrika projekthez.

    Afrika-hét a Krúdyban a jótékonyság jegyében

    Ismét jó ügy mellé egy állt a győri Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum, az iskola ugyanis csatlakozott a „Mindannyian Testvérek” Afrika projekthez. A héten érzékenyítő témahetet tartanak az intézményben, ahol adományokat is gyűjtenek létfontosságú kongói fejlesztésekhez. Nem csak jótékony, de izgalmas hét is vár a Krúdysokra, hiszen fotókiállítás, mini koncert, kongói misszióból hazatért hallgatók beszámolója, afrikai hangszer bemutató és kongói ruhakiállítás zajlik az iskolában.

    Győrplusz TV

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Krúdy uszodai foglalákozások

    Krúdy uszodai foglalákozások

    A Krúdy Technikum diákjai uszodai foglakozásokon vettek részt, ahol tanulóink az úszás mellett változatos, 🏊‍♀️játékos versenyeken mérhették össze tudásukat és a vízilabda🤽‍♀️ sportággal is megismerkedhettek. 🥎Köszönjük Ávár Szilvia, Nagy Orsolya, Földing Ottó, Szilágyi József és Ugróczki László testnevelő kollégák és a lelkes osztályfőnökök munkáját.

    2024. ápr. 26.


    Krúdy Technikum

    Szeretem a szakmám különdíj

    Szeretem a szakmám különdíj

    Szeretem a szakmám 🏅Az országos pályázaton a 13. T osztályból Gál Krisztina, Nagy Korina és Radics Réka turisztikai szervezők Különdíjban részesültek. 📹 3 perces videóban mutatták be, hogy miért is szeretik a szakmájukat. 🌺Szívből gratulálunk diákjainknak és Gasparek Ildikó felkészítő tanárnak

    2024. ápr. 25.


    Krúdy Technikum

    Erfurt élménybeszámoló

    Erfurt élménybeszámoló

    ERASMUS + ERFURT 2024 TAVASZ Mikor megtudtam, hogy beválogattak a február/márciusi turnusba, szinte alig hittem el. Sokan jelentkeztünk rá, hiszen mindenki tudta mekkora lehetőség ez számunkra, ezért is volt felemelő érzés hogy egy lehetek a 10 emberből aki egy hónapot tölthet el Németországban az Erasmus program keretein belül.

    2024. ápr. 24.


    Krúdy Technikum


    Partnereink

    SZC logo

    Győri Szakképzési Centrum


    Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum

    9024 Győr, Örkény István út 8-10.

    Telefon: +3696510670

    E-mail: krudy@krudy.gyor.hu

    OM azonosító: 203037/022


    2024Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum