Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum


Győri Krúdys Diákok Kulturális és Gasztronómiai Egyesülete

Elnök: Bejcziné Mosolits Erika

Alelnök: Bella Ildikó

Titkár: Icsei Mónika

Székhely: 9024 Győr Örkény I. u. 8-10.

Számlaszám:10403356-00016502-00000008    Adószám: 18985988-1-08

 


A Győri Krúdys Diákok Kulturális és Gasztronómiai Egyesülete 2007 szeptemberében azzal a céllal jött létre, hogy lehetőséget teremtsen a krúdys diákélet színesítésére, tanulóink, diákprogramjaink és szabadidős rendezvényeink támogatására. Az azóta eltelt tanévek során – elsősorban a szülők segítségével – ezek a célkitűzések megvalósulhattak. Iskolánk nevét és jó hírét gyakran éppen az ilyen módon támogatott diákjaink és rendezvényeink vitték messzire.

Egyesületünk éves munkája és gazdálkodása nyilvános; arról minden évben beszámolót készítünk. Az egyesület működését az éves tagdíjak, a különböző pályázatokon elnyert pénzügyi eszközök, a szülők és szakmai partnereink támogatásai teszik lehetővé.

Az elmúlt tanév során az egyesület támogatni tudta tehetséges tanulóink tanulmányi, kulturális illetve szakmai versenyeken való részvételét; valamint gazdagította kiemelt rendezvényeink, kulturális, gasztronómiai és sportprogramjaink kínálatát.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok