Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum


Bakonykoppányban  az V. Bakonyi Gasztro Kupán Bográcsos ètel kategóriában iskolánk csapata ezüst èrtèkelèst kapott. A csapat tagjai: Józsa Dominika, Sturm Gábor.           Felkèszítő tanár : Budai Emíliakep

2020. február 18-án megrendezett Lukács Videókészítő és Prezentációs Angol Nyelvi Csapatversenyen az AGAK's Bros elnevezésű formáció (Szoboszlai Alexander, Szűcs Géza, Rokob Ádám, 3/11.D) tematikus kisfilmjével és az erre épülő szóbeli előadásával 2. helyezést, ezüst fokozatot ért el. A szakközépiskolás csapat ebben az évben is szakgimnazistákkal és ráépülő érettségire készülőkkel mérte össze tudását. Felkészítő tanár: Horváthné Szabó Mária. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk! angol2angol1

A Soproni Egyetem Egyetemfoglaló regionális marketing versenyen a 13. H osztály tanulói 3. helyezést értek el. A 12. R osztály versenyzői is sikeresen szerepeltek. Büszkék  vagyunk tanítványainkra. Felkészítő tanár: Gasparek Ildikó

82781855 2949403718423349 6671270712583389184 n82764006 2949403861756668 3103603819754291200 n

135 éve, hogy Dobos C. József bemutatta legújabb kreációját, a dobostortát az 1885. évben rendezett Budapesti Általános Kiállításon. Az édesség újdonsága az addig ismeretlen vajkrém volt. Az esemény tiszteletére rendezte meg a budapesti Dobos C. József Szakképző Iskola a IX. Dobos komplex szakmai versenyt, ahol iskolánk csapatát a szakmai zsűri az előkelő 4. helyezésre, a laikusokból álló társadalmi zsűri az 1. helyezésre értékelte.  Otoltics Áron 11.G osztályos szakács tanuló, - segítője Szabó Péter – szakács kategóriában 2. helyezést ért el és különdíjat kapott. A cukrász különítmény munkája pedig a „Legszebb tányérdesszert” címet érdemelte ki.A csapat tagjai: Tóth Bálint, Szíjjártó Máté, (pincérek), Otoltics Áron, Szabó Péter (szakácsok), Varga Médea és Simigla Boglárka 10. F (cukrászok) Felkészítő tanárok: Bognár Éva, Bódis István, Kálló Lászlómindneki2

Izgalmas, nem mindennapi témájú versenyen vett részt iskolánk Három Grácia (Józsy Szabina, Létai Klaudia, Baros Nikolett 13. C) nevű csapata, ahol a rangos második helyezést érték el, Baros Nikolett pedig a legszakszerűbben bemutatott bor díjat nyerte el. Felkészítő tanáruk: Kálló László A Szekszárdi SZC Vendéglátó Szakképző Iskolája első alkalommal rendezte meg a VIP Flambè – Nők a Flambírozás művészetében, MARCO POLO G.E.I.E. – Flambé Cup  elnevezésű meghívásos, Szekszárdi Flambírozó és Gasztronómiai Versenyét, mely 2020. január 14-15. között zajlott.

flambir40

Több kép

A Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon jártak tanulóink, szakmai tárgyakat oktató tanáraikkal és vendégeinkkel, a Baross Középiskola diákjaival együtt.  torta

A Veszprémi Szakképzési Centrum Jendrassik-Venesz Szakgimnázium és Szakközépiskola regionális turisztikai versenyen a 11.T osztály diákjai Bogyó Anna, Molnár Fanni, Varga Eperke 4. helyezést és a különdíjat szerezték meg. Felkészítő tanáruk: Szeléné Bajnóczy Klára. Büszkék vagyunk rájuk! turisztikai verseny

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok