2018.szeptember 18-án szakmai tanulmányúton vettünk részt az ausztriai Gols-ban. A pezsgőgyártás világába tekinthettünk be a Szigeti pezsgőgyár jóvoltából.
Április 20-21-22.- én „ A Vendéglátó- ipari Szakképző Intézmények, XVI. Kárpát- medencei, Szabadtéri „Tóth Jutka Emlékverseny””- én vettünk részt Verőcén.
Az V. Berg shéf kupa, regionális szakácsversenyen iskolánk csapata 2. helyezést ért el.
Hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendeztük meg április 13-án a Baksa Kálmán gasztronómiai emlékversenyt iskolánkban. A viadalra a régió legjobb szakácstanulói jöttek el. A nyersanyagokból 150 perc alatt két főfogást kellett készíteniük a jövő szakácsainak. A zsűriben elismert, nagy tapasztalattal rendelkező, többek között világbajnok séfek értékelték az ételeket. Intézményünk egykori legendás igazgatójára emlékezve hívtuk életre a már most is népszerű szakácsversenyt.
A SZAKE (Szakmai Középiskolásokért Közhasznú Kulturális Egyesület) 2018. március 24-én, szombaton Budapesten a Stefánia palotában rendezte országos döntőit. Iskolánkat 5 csapat képviselte.
Az Agrármarketing Centrum által szervezett, idei „Hazai ízek, hazai asztalokon 2018” elnevezésű szakiskolai szakácsversenyen iskolánk tanulói az országos döntőben a 3. helyen végeztek.