Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

2018.szeptember 18-án szakmai tanulmányúton vettünk részt az ausztriai Gols-ban. A pezsgőgyártás világába tekinthettünk be a Szigeti pezsgőgyár jóvoltából.

pezsgogyar

Április 20-21-22.- én „ A Vendéglátó- ipari Szakképző Intézmények, XVI. Kárpát- medencei, Szabadtéri „Tóth Jutka Emlékverseny””- én vettünk részt Verőcén.

nyertesek

Az V. Berg shéf kupa, regionális szakácsversenyen iskolánk csapata 2. helyezést ért el.

berg4

Hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendeztük meg április 13-án a Baksa Kálmán gasztronómiai emlékversenyt iskolánkban. A viadalra a régió legjobb szakácstanulói jöttek el. A nyersanyagokból 150 perc alatt két főfogást kellett készíteniük a jövő szakácsainak. A zsűriben elismert, nagy tapasztalattal rendelkező, többek között világbajnok séfek értékelték az ételeket. Intézményünk egykori legendás igazgatójára emlékezve hívtuk életre a már most is népszerű szakácsversenyt.

baksakalmanversenyMédia hír

A SZAKE (Szakmai Középiskolásokért Közhasznú Kulturális Egyesület) 2018. március 24-én, szombaton Budapesten a Stefánia palotában rendezte országos döntőit. Iskolánkat 5 csapat képviselte.DSCN4334

Média hír a versenyről

Az Agrármarketing Centrum által szervezett, idei „Hazai ízek, hazai asztalokon 2018” elnevezésű szakiskolai szakácsversenyen iskolánk tanulói az országos döntőben a 3. helyen végeztek.

krudy4

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok