A vállalat szállodáiban gyakorlatot teljesítő szakács, cukrász és pincér tanulók mérték össze kreativitásukat, szakmai felkészültségüket a Hotel Hungaria City Centerben.
2018. március 3-án, szombaton iskolánk csapata, Palakovics Anna és Szeder Brigitta, első helyezést értek el a „Hazai Ízek, Hazai Asztalokon 2018” szakközépiskolai szakácsversenyen, Budapesten. Felkészítő tanáruk: Sátor László
Versenyre készülnek pincér, szakács, cukrász tanulóink. A következőkben ízelítőt kapunk a megmérettetést megelőző, a tehetséges fiatalok felkészülését segítő szakmai munkáról. A video a képre kattintva érhető el.
Iskolánk meghívást kapott a 2018. február 19-én megrendezésre kerülő Letenyey Gasztronómia Versenyre, Felcsútra.
2017. október 6-án, pénteken rendezték meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának szakmai versenyét "A jelen tanulója, a jövő mestere" címmel, ahol iskolánk tanulói is részt vettek és szép sikereket értek el.
Hazánk egyik legrangosabb versenyén való részvételre kapott felkérést iskolánk. A megmérettetés - Kisújszállás, 20017. december 2. - részvételi számát tekintve a legnépesebb verseny lett, hiszen 18 iskola közel 180 diákja vett részt!
15. Szakácstanulók Országos Szabadtéri Főzőversenyén, Verőcén a Krúdy csapata, - Borbás Adrienn, Katona Brigitta, 12.C, Németh Kristóf, Horváth Dániel 10.G osztály - Miléder László felkészítő tanár vezetésével elsöprő sikert aratott.