Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

A 2017-18-as tanév rendjéről szóló rendelet értelmében egy tanítás nélküli munkanapot kizárólag pályaorientációs célra használhatnak fel az iskolák. Így idén már harmadik alkalommal került sor a mi iskolánkban is erre a nagyszabású rendezvényre.1

A szakképzésben részt vevő osztályaink kísérő tanáraikkal külső helyszínen töltötték ezt a napot. Lehetőséget kaptunk a Hotel Konferenciától, a Hotel Rába City Centertől, az IBIS Hoteltől, a Hotel Klastromtól, a Zöldfa étteremtől, a Bécsi kávézótól és a Győri Látogatóközponttól, hogy tanulóink a helyszínen betekintést nyerjenek a turisztikai és vendéglátóipari vállalatok működésébe, ezáltal hasznos és gyakorlati ismeretekkel bővíthessék tudásukat. Ezen kívül néhány osztály csapatépítő program keretében a város nevezetességeivel ismerkedett.

kep1kep2kep3

Az iskolában maradt osztályoknak pedig több helyszínen zajló, változatos programot kínáltunk.

A végzősök számára a Széchenyi Egyetem jelenlegi diákjai, volt krúdysok (Sziffer Borbála, Dr. Márkus Nikolett, Dr. Pintér Dávid, Forgó Alex) tartottak előadást az egyetemen induló képzésekről. Ezt követően pedig a Diákhitel Központ képviselőit hallgathatták meg az érdeklődők.

Magyar Anita a dániai és hollandiai egyetemeken való továbbtanulási lehetőségekről mesélt a diákoknak.

A DAAD-Informationszentrum képviselője, Takács Kamilla a németországi továbbtanulással kapcsolatos tudnivalókat ismertette a végzősökkel, majd Helmut Niesner, a Budapesti Corvinus Egyetem DAAD szaklektora mutatta be a Corvinuson induló német nyelvű szakokat.

A 10. évfolyamosoknak Turi Tímea iskolai szociális segítő tartott előadást Pályaorientáció az önismeret tükrében címmel.

A 11. évfolyamos osztályok Pintér Henriette coach, tréner, HR tanácsadó „Helló, mi a pálya” című pályaorientációs előadását hallgathatták meg.

Iskolánk igazgatóhelyettese a fakultációválasztás lehetőségeiről tájékoztatta a 10. évfolyamos gimnáziumi osztályok tanulóit.

kep4kep5

 vissza

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok