16 mézeskalácsházat ajándékoztak a győri kórháznak iskolánk cukrász tanulói. A mesébe illő házikókat a főnővérek kíséretében vitték az alkotók a gyógyító osztályokra. A nemes cél nem más, mint adventi hangulatot varázsolni oda, ahol a gyógyulást segítik az otthonra emlékeztető illatok.
Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően decemberben, az ünnepre való készülődés jegyében a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, „ADVENT A KAMARÁBAN” ajándékvásárt szervezett. A rendezvényen a 11/F osztály két végzős tanulója Fekete Júlia és Berki Tamara valamint Nagy Evelin cukrász oktató képviselte iskolánkat.
Kézműves mesterek művészi munkáinak vásárával, valamint a szakmákat oktató iskolák ügyes kezű diákjainak bemutatkozásával, kiállításával igyekeztek ráhangolódni a közeledő ünnepekre.
Az iskolák bemutatkozása is az elmúlt években nagy sikert aratott. Hét iskola diákjai saját készítésű alkotásokkal mutatták be választott, tanult szakmájuk szépségeit, fogásait.
Gastrobrücke Erfurt
2017. október 1-28-ig az Erasmus + szakképzési mobilitás (KA1) projekt keretében 10 tanulónk tölthette 4 hetes szakmai gyakorlatát Erfurtban.
Iskolánk az Európai Szakképzési Hét programsorozatához csatlakozva 2017. november 21-én általános- és középiskolás fiatalok számára interaktív szakmai bemutatókat szervezett annak érdekében, hogy a vendéglátóipari és turisztikai szakmákat bemutassa.
A Metro áruháztól a vendéglátó-szervező, vendéglős tanulók (13.H,14.H) meghívást kaptak egy üzletlátogatásra.
Iskolánk szakmai küldöttsége Bognár Éva és Sátor László tanárok vezetésével – Szeder Brigitta, Palakovics Anna 13.H, Fekete Ádám 11.F, Baracskai Ádám, Fördős Ákos 14.C osztályos tanulókkal - Lengyelországban járt, Nowy Sacz-i szakmai konferencián. Az esemény alkalmat adott külkapcsolataink továbbfejlesztésére, iskolánk angol nyelvet tanuló osztályainak szakmai gyakorlatszervezésére.
OMÉK - Szakmai kiállítás, 2017.szeptember 20-24. A vendéglős osztályok, a 13.C, 13. H és a 14.C látogatást tettek az élelmiszeripari kiállításon. A kiállítás élményszerűen mutatta be a diákoknak, hogy miért éri meg jó minőségű, magyar termékeket fogyasztani, így komoly szemléletformáló szerepe volt.