Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

Tisztelt Szülők!       

Iskolánk immár hagyománnyá vált rendezvényét, az iskolapártolói bált minden évben A Győri Krúdys Diákok Kulturális és Gasztronómiai Egyesülete rendezi meg. Idén az eseményre 2019. február 16-án, szombaton este kerül sor. Minek köszönhető a rendezvény töretlen sikere és népszerűsége? A titok intézményünk különleges adottságaiban rejlik. A bálnak helyet adó aulánk reprezentatív helyszín, igazi ünnepi hangulatot sugároz.helyszin

A színvonalas szórakoztatásról tehetséges diákjaink és korábbi tanulóink gondoskodnak zenés műsorral. Képzéseink sokszínűségét bizonyítják azok az ételköltemények is, amelyek igazi gasztronómiai kalandot kínálnak vacsoravendégeink számára.fogasok1

A különleges műsorszámok és fogások egyvelegét oktatóink és tanulóink varázsolják elő vendégeinknek.diakoktanc

A tervezett programok:

19.30 – 20.15              Nyitótánc, zene, tánc

20.30 –                        Vacsora

21.15 – 21.30              Műsor

22.15 – 22.30              Műsor

24.00                           Tombolasorsolás

Az idei évre tervezett menü:

Borjúrilette céklabefőttel, friss salátával és roppanós péksüteménnyel

Cukkinis haltekercs sült paprikával és édesburgonya-pürével

Jércemell szalonnaköntösben zöldségekkel és konfitált sertésborda gratinburgonyával és friss fűszeres jus-vel

Csokoládé mousse tortácska

A zenét a HelloKids zenekar szolgáltatja.

Szeretettel meghívjuk Önöket, családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket, hogy tiszteljék meg részvételükkel és támogatásukkal rendezvényünket! Legyen közös törekvéseink ünnepe ez a kellemes este, amelynek az is fontos célja, hogy minél több támogatást tudjunk nyújtani diákjaink számára.

Kérjük, hogy részvételükkel – támogatásukkal segítsék az Egyesület munkáját, hogy mi is hatékonyabban tudjuk támogatni tanulóink fejlődését.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok