Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum
9024 Győr, Örkény István u. 8-10.
Telefon: +36-96-510-670

A Győri SZC Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum 2 év kényszerszünet után folytatja az Erasmus+ szakmai mobilitás programját. 2021 őszén tíz diák utazott gyakorlatra Erfurtba. Diákjaink beszámolóját olvashatjátok:

Az Erfurtban töltött egy hónap tele volt kalandokkal és élményekkel. Megtanultunk önállóbbak lenni, miközben helyt kellett állnunk a munkákban és el kellett látnunk magunkat. Szerencsére a tanáraink mindig ott voltak, ha szükségünk volt rájuk. Nagyon sokat tudtunk meg a városról, és a város nyüzsgő életébe is bepillantást nyertünk például az Oktoberfestnek köszönhetően. Remek programokat sikerült szerveznünk, amik nagyban hozzájárultak a program sikerességéhez. Csak hogy párat emeljek ki közülük: meglátogattuk az erfurti állatkertet, megnéztük az idén Erfurtban megrendezett virágkarnevált, elutaztunk Weimarba és Buchenwaldba és még sorolhatnám. A munkában legjobb tudomásom szerint mindenki nagyon jól érezte magát. Mindenki kihozta magából a legtöbbet, amiért a gyakorlat végén nagyon hálásak voltak a munkahelyek. Sok tapasztalatot szereztünk, amit később remélhetőleg hasznosítani tudunk. A munkatársak nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ha bármi gondunk akadt nyugodtan fordulhattunk hozzájuk. Ez az utazás nagyon sokat hozzátett a nyelvtudásunkhoz is, ugyanis a munkában és egész nap németül kellett beszélnünk. Véleményem szerint egy nagyon jó, összetartó csapat jött össze, akikkel nagyon jól és gyorsan telt az idő. Azt hiszem mindenki nevében beszélhetek, amikor azt mondom, hogy még maradtunk volna, és hogy ez az egész egy hónap egy felejthetetlen élmény volt számunkra.

Molnár Patrik 11.I

Én is azon szerencsés diákok közé tartozom, aki kint tölthetett az Erasmus + programon keresztül egy hónapot Erfurtban. Hatalmas élmény volt ez számomra és úgy gondolom, hogy életre szóló élményekkel valamint hasznos tapasztalatokkal gazdagodhattunk. De ez mind nem jöhetett volna létre tanárok áldozatos munkája nélkül. Köszönjük szépen Nagyszokolyai Máté és Tar Attila tanár úrnak, Schuszterné Nagy Ildikó tanárnőnek a sok segítséget, támogatást és türelmet.

Szeli Júlia 11.I

  

                                   erfurt2.jpg

erfurt3.jpg                                                             erfurt4.jpg

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok