Győri SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

#krúdysvoltam#krúdysvagyok#krúdysleszek

A TŰZ és hőtani folyamatok, jelenségek fizikai, biológiai, kémiai szerepe, történelmi, közlekedési, technikai problémáit, alkalmazásait mutattuk be.

A környezetvédelmi, földrajzi, éghajlati hatások modellezését, a gasztronómiai és művészeti vonatkozásokat is érdeklődéssel tekintették meg a látogatók. A flambírozás, a működő vulkán, a vitorlázó repülőgép, az éghetetlen papír, a mini hőlégballon, a gyertyaöntés, a látványos kémiai kísérletek és szabadtéri robbantások mind élményszerűvé, kézzelfoghatóvá tették a tudományokat.

 

A díszvendégek és védnökök nevei mind növelték a rendezvény súlyát. A költségvetésünk ismét százezres nagyságrendű volt, az informatikai háttér már a megszokott módon üzemelt rendszergazdáink és a Konkoord hathatós segítségével. 54 helyszínnel a nagyaulában és egy kisaulában, diák, 31 tanár, 28 szponzor és együttműködő-kiállító cég, 2200 látogató.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon cookie-kat alkalmazunk. A honlap további böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. A weblapról való távozás után adaiból semmit sem tárolunk el.
Ok